Kpop maraton 9:)

 B.A.P


B.A.P Yes Sir!♥

A B.A.P egy 6 tagú dél-koreai fiúcsapat,
 akiket a TS Entertainment vett a szárnyai alá.
A nevük egy betűszó ami a Best Absolute Perfect rövidítése.

2012-ben debütált a csapat. A most 6 tagú B.A.P korábban 7 tagú volt. 
A 7. tag neve Kim Yoo Hyun volt, egy kínai-amerikai aki jelenleg most YG gyakornok.
A B.A.P egy sok oldalú csapat. A színpadi fellépéseik mindig jellegzetesek
Tökéletes táncuk van, van egy erős, karizmatikus nyers rapperük Bang Yongguk, ami Zelo nagy sebességű rappjével nagyon jó harmóniában van. 
Ezen felül Daehyun és Youngjae énekhangja adja meg az előadásuk tetőpontját
Az előadásmódjuk nagyon élénk, így még a régebbi csapatok is felfigyeltek rájuk. 
A B.A.P különbözik a jófiús idol csapatoktól, mert ők a rossz fiús vonalat képviselik amivel uralják a Kpop világát. A debütálásukkor avval hívták fel leginkább a figyelmet, hogy mindannyiuk platinaszőke volt. 
Ők is azok közé a bandák közé tartoznak akik kiveszik a részüket a dalok írásában, hogy kifejezzék egyediségüket. A B.A.P-nek van egy kabalája ami egy nyúl, nevén MATOKI (Ma-Maszk Toki-Tokki egy koreai fegyver amivel nyúlra vadásznak). 
Minden tagnak saját MATOKI karaktere van ami mindegyik tag személyiségét visszatükrözi. Leginkább a HipHop, R&B és Rock befolyásolja a zenéjüket. 
 A tagok a koreai idolok közül nagyon szeretik Jay Parkot és remélik, 
hogy majd egyszer együtt működhetnek vele.


A B.A.P évről évre^_______^

2011-ben Yongguk volt az első tag akit leszerződtettek
Márciusban Yongguk rappelt  Song Ji Eun 'Going Crazy  dalában, 
majd augusztusban a B2ST-es Yoseob 'I Remember dalában. 
A 2. tag egy ulzzang volt, azaz Himchan, akit zenei TV showk MC-jeként mutattak meg a közönségnek. A 3. tag akit még megmutattak a nyilvánosságnak az Zelo volt,
 mivel Yonggukkal Bang&Zelo néven kiadták a 'Never Give Up című számukat.

2012 januárjában szerepelt a csapat a 'Ta-dah! It's B.A.P nevű valóságshowban. 
Január 25-én adták ki első single albumukat a 'Warriort
Mindenkit lenyűgözött a klipp és a dal erőssége. Színpadra a dallal először a Music Bankon léptek fel ezt követte az M!Countdown, Music Core és az Inkigayo.
 Január 28-án tartottak egy bemutatkozó koncertet Szöulban
ahol csaknem 3000 ember vett részt.  
Február 3-án a 'Warrior 10. lett a Billboard World Albums Chart-on sőt a megjelenése után 2 nappal már 10.000 példányt adtak el belőle Dél-Koreában. 
Márciusban kiadták a következő singlejüket is 'Secret Love néven.
 Április 16-án a TS bejelentette, hogy a fiúk egy újabb single albummal fognak visszatérni. 
 Április 26-án közzétették a 'Power videóklippjét. 
A következő napon már a 2. single albumukat is ki adták 'Power néven.
 Miután befejezték a koreai promóciózást ellátogattak Makaoba, Malajziába, Tahiföldre és Tajvanba. Június 27-én kiadták a 'Recording Take 2 photobookot.  
Július 4-én Malajziában részt vettek a Showdown 2012-ön, mint különleges vendégek ahol előadták a Powert. Ezt július 6-án is megismételték.  
Július 9-én kibocsájtották az első minialbumukról a következő dalukat a 'No Mercy-t és vele együtt a 'Good bye with Matoki képregényt. A 'No Mercy klippjét 19-én tették közzé.  
Az albumot nyomtatási hibák miatt csak 25-én adták ki.
 Augusztus 4-én az SBS MTV 'B.A.P Day tartott és ismételték a 'Ta-dah! It's B.A.P-t és a B.A.P Diary-t. Ebben a műsorban még olyan videókat is leadtak amik eddig nem voltak láthatóak. Augusztus 30-án kiadták az újracsomagolt 'No Mercy albumukat 'Chrash néven.
 Erre az albumra 2 új dal került fel. Az egyik a 'Chrash volt a másik pedig Yongguk 'I Remember című dala amit itt Daehyunnal készített el.  
Október 30-án kiadták 3. single albumukat is 'Stop It néven. 
A 'Stop It-hez videót is készítettek.

2013. január 10-én a TS kiadott egy előzetes videót 
a 2. mini albumukról aminek 'One Shot lett a neve. Február 7-én megjelent a 'Rain Sound és február 11-én a 7 perces 'One Shot. A mini album összesen 5 teljesen új dalt tartalmaz. 
A 'One Shotot a Fülöp-szigetek fővárosában Manilában és Koreában, Szöulban forgatták. 
Azt mondják Yongguk rap szövege hasonlít a már régebbi rapp szövegéhez ,a
mit a 'Going Crazyben adott elő. 
Február 15-én a Music Banken  léptek fel, 
de csak 5 taggal, mert Himchan sérülése miatt képtelen volt színpadra állni. 
Ezen kívűl a One Shottal még sok zenei TV showban felléptek.
 Február 21-én a 'One Shot 1. lett a Billboard 'World Albums Chart-on. 
Február 23-24-én megtartották első szóló koncertjüket
 'BAP LIVE ON EARTH SEOUL néven a Szöul Olympic Park Hallnál.
 Ezen már Himchan is részt vett. Ezt a koncertet több országban is megismételik.
 Május 7-től 17-ig az USA különböző városaiban, 24-én Japánban, Tokyoban, 
június 9-én Tajvanban, Taipeiben, 
 12-én Szingapúrban és 22-én Kínában, Hong Kongban.

Debütálásuk ideje: 2012.01.26, Music Bank
Koreai nevük: 비에이피
  Rajongók hivatalos neve: Baby
Jelkép: Nyúl, Matoki

 Egyéni Fan nevek:

Yongguk-Bangsters
Himchan-Hime
Jongup-Cheetos
Youngjae-Brainboxes
Daehyun-
Daewons
Zelo- Jellies
 

Yongguk 용국

 

Teljes név: Bang Yong Guk 방용국
Hanja: 方容國
Becenév:
Jepp Blackman, Bang
Pozíció:
Vezető, fő rapper
Születési idő:
1990. március 31.
Születési hely:
Incheon, Dél-Korea
Vércsoport:
O
Magasság:
180 cm
Súly:
62 kg
Oktatás:
Gaewoong Elementary & Middle School, Yoohan High School, Kyunghee Cyber University
Testvérek:
Egy idősebb ikertestvére (Yongnam) és egy nővére
Nyuszi: Piros, ShiShiMato
Twitter
Instagram


Yongguk Incheon-ben született, de amikor még nagyon fiatal volt a családjával a közeli Ijak-szigetre költöztek. 5 éves koráig nem beszélt. Szülei azt hitték, hogy néma. Ijakról nem sok emléke maradt meg, mert nagyon rövid ideig éltek ott és visszaköltöztek Incheonba.
     
A kamasz kora nagy részét a nagyszüleinél töltötte. Abban az időszakban sokat lépett fel iskolai fesztiválokon és mivel a szülei Szöulban dolgoztak a család fenntartása érdekében, így csak a nagymamája tudta megnézni.
       
Középiskolás éveiben felköltöztek Szöulba ahol a szülei is éltek. Ekkor kezdte el érdekelni a hiphop zene. Középiskola II. évében kezdett el dalszövegeket írni, amit egy fórumon tett közzé. A válaszok rá nagyon pozitívak voltak és ez csak még jobban inspirálta őt. A középiskola III. évében a szülei ellenezték a zenei karrierjét amire többször is fellázadt. Nem szerette volna abbahagyni, ezért kisettenkedett a tárolószobájukba, amit a saját maga kis dalszerzői szobájának alakított ki. 
      
A szülei csak úgy engedték meg neki azt, hogy tovább csinálhassa azt amit szeret, hogyha keményen tanul. Mivel csak a zene lebegett a szemei előtt, ezért olyannyira jól tanult, hogy neki voltak a legjobb eredményei.
 
 2008-ban tagja volt egy underground hip-hop csoportnak aminek a neve 'Soul Connection volt. Ekkor volt a művészneve a Jepp Blackman. A csapatával kiadott egy singlet 'Cherry flower néven. (A dalt itt hallgathatjátok meg)
      
Ebben az időszakban készült, hogy főiskolára is járjon, és mivel fellépésekre jártak nehezen hozta össze a tanulást a zenéléssel. Végül abbahagyta a főiskolát. 2010-ben
Untouchable beajánlotta, akkor rebesgettek fel neki egy új idol csapatot. Először nem szerette volna elfogadni az ajánlatot, mert nem szerette volna, ha korlátozzák a saját zenei ízlését. Majd amikor mondták neki, hogy egy jó csapatba fog kerülni végül elfogadta.

2010. júliusában kezdett el gyakornok lenni. Persze ez sem kezdődött fényesen. Amikor közölte, hogy nem szeretne táncolni majdnem kitették. Ez nagyon motiválta, és megpróbálta a legtöbbet kihozni magából. Eleinte a koreográfiák megtanulása sok bosszúságot okozott neki. Szépen lassan fejlődött.

2011-ben Yongguk már duettezhetett. A dal kereskedelmi és kritikai siker lett. Yongguk felől sokan érdeklődni kezdtek. Nagyon nagy sikert jelentett a számára és nagyon sok színpadi felkérést kapott, de ezt a TS visszautasította, mivel Yongguk ekkor még csak gyakornok volt. Ugyan ebben az évben a CUBE-hoz tartozó Yang Yoseob single dalában is részt vehetett. Természetesen toplistás dal lett. De ezt a dalt akkor nem promóciózhatták, mert alkalmatlan volt a dalszöveg. (Túl erőszakosnak tartották) 2011 végén a mostani B.A.P maknaejával elkészítették a 'Never Give Up dalt Bang&Zelo páros néven. Ő volt az első B.A.P tag akit bemutattak a nyilvánosságnak.

Ő nem csak a B.A.P védelmező és megbízható vezetője, hanem a fő rappere aki saját maga is gyártja a B.A.P dalszövegeit. Soha nem szeretne olyan idollá válni, mint a többiek. Épp ezért hezitált amikor meghallotta az idollá válás szót. Nagyon szereti, hogy olyan zenét csinálhat aminek mondanivalója van. Nem érdekli, hogy jelenleg a társadalomnak nem nagyon felelnek meg a dalszövegeik, ő a rajongói véleményekre ad a legtöbbet. 


A gyakornoksági ideje 1,5 év volt, de az igazi felkészülések a kezdetektől kezdődtek ami 6 évre tehető. 6 évig dolgozott keményen azért, hogy most itt állhasson.

 

Díjai:

2011: Allkpop Awards - Legjobb Hiphop előadó

  

Yongguk-ról:


-Amikor a 'Soul Connection tagja volt sok olyan emberrel találkozott akik már régen benne voltak a zene iparban, így tudta a tudását bővíteni a zene csinálásban.
-Szereti az afro-amerikai zenét. Azt is mondta, hogyha újjászületne ő is olyan akarna lenni.
-A 'Going Crazy-hez is ő írta a szövegét.
-Ikertestvére egy rock bandában énekel.
-Nagyra tartja Teddy Parkot az 1TYM-ből.
-Az ideális nő számára erkölcsös.
-Ő teremti meg a békét a csapatban.
-Attól függetlenül, hogy nem ezt mutatja, nagyon lágyszívű és a tagok szerint gyakran szokott sírni is.
-Kedvenc file a 'Constantine.
-Ha egy másik tag lehetne akkor Youngjae lenne.
-"Az előző bandámban voltam én voltam a legfiatalabb, most meg én vagyok a legidősebb. Ezért lennék Youngjae, hogy kipróbáljam milyen középsőnek lenni."
-Ő a B.A.P apukája.
-Kedvenc színe a piros és a fekete.
-A 'Warrior forgatásán megégett a szemöldöke.
-A 'Power promóciózása közben volt egy kézműtéte, de soha nem panaszkodott a fájdalmai miatt, mert nem akarta, hogy aggódjanak miatta./Bár néha hivatkozott a kezére, hogy a tagok dolgozzanak helyette/
-A 'Powerben Zelo rapprészéhez a hangos beszélő az ő ötlete volt.
-Szerepelt a Secret 'Shy Boy és 'Starlight Moonlight című klippjében.
-Himchan áll hozzá a legközelebb.
-Szereti 50Centet, P.Diddyt és Pharrellt.
-A debütáló albumukon minden dalban részt vett.
-Ő kezeli az egész kollégium életét.
-Az első mini albumukra a 'No Mercyre ő komponált egy dalt.
-Nagyon fontosak neki a saját dalszövegei.
-Nagyon komoly, határozott és karizmatikus.
-Ha lenne természetfeletti ereje akkor a láthatatlanságot választaná.
-Szeretne egy kicsit hízni és izmosabbá válni.
-Számára nem a pénz a fontos, csakis a zene.
-Nagyon szeret bizonyítani.
-Győztes típus.
-Sokáig azt hitte, hogy a hiphop képviselői csakis külföldiek. Ezért is lepődött meg amikor rátalált Drunken Tigerre.
-Amikor Szöulba került sokáig tartott amíg megszokta az ottani életet.
-A középiskolában nem beszélt sokat, mindig tanult, ezért nagyon szerették a tanárok.
-Amikor a szülei Szöulba költöztek és nem tudtak vele lenni, a szíve mélyén kicsit haragudott rájuk, de ezt soha nem mondta nekik.
-Imád sportolni. A baseballban, a kosárlabdában és a fociban kiemelkedő eredményeket ért el, és amikor már azt hitte sikeres sportoló lesz, a szülei elkezdték ellenezni ezt és lemondott az álmairól.
-Kiskorában  nem voltak játékai se barátai. Mindig az ikertestvérével játszott.
-Kedvenc időtöltése a zene és dalszerzés.
-Az ikertestvérével megszólalásig hasonlóak. Szó szerint, mivel neki is ugyan olyan hangja van, mint Yongguknak.
-Művészeti és matematikai versenyeken több díjat is bezsebelt.
-A 'bátyához képest ő mindig örök 2. volt.
-Beszéli a japán és angol nyelvet.
-Mottója: "Csináld azt amit akarsz, és szeresd azt amit csinálsz."
-Szereti a tenger gyümölcseit.
-Kedvenc műfaja a hiphop és soul.
-Kedvenc száma a 0.
-Nagyon örül, hogy ők férfias banda.
-Szerinte az idolcsapatok táncai néha túl csinosak.
-Szerinte teljesen különböző a divatjuk és a zenei stílusuk, mint a többieké.
-A Supreme és a Dynamic Duo is inspirálta őt.
-Olyan zenész szeretne lenni aki sok oldalát tudja majd megmutatni.
-Azt szeretné ha a barátnője kedves lenne és "szép" lenne a szíve.
-A gyakornoki évei alatt sokszor maradt bent a táncórák után tovább gyakorolni.
-Az az álma, hogy meghódítsa az egész világot. Nagyon sok tengerentúli koncertet szeretne.
-Szerinte Zelo olyan , mint egy nyuszi.
-Tetszett neki az Eat your kimchi kritikája.
-Általában ő alszik el legutoljára a tagok közül.
-A barátnőjének sok csokit adna.
-Szerepelt a 4Minute 'HUH klippjében.
-Amikor gyerek volt Micimackó Tigrise volt a kedvenc karaktere.
-Elszokta magáról olvasni a fanficteket. Amikor megkérdezik mi a véleménye róluk nem mond semmit.

-Szerepelt Zia-ONE YEAR klippjében.
-2×bukott el a vezetői vizsgán.
-Van a hátán egy tetoválás amin a mottója szövege található.
-Mindig felismeri a tagok hangját.

-Babák vannak az ágyán.
-Szabadidejében gyakran gondolkodik rímeken.
-A testvére nem szeretné ha csak úgy ismernék, mint Yongguk testvére.
-Ha egy lánynak nem is a legszebb az arca, de segít az embereken, kedves és tisztelettudó az is nagyon vonzó tud lenni számára.




 Himchan 힘찬 

 

Teljes név: Kim Him Chan 김힘찬
Hanja: 金力燦
Becenév:
Instrumental Ulzzang, Bunnychan
Pozíció: Rapper, énekes
Születési idő: 1990. április 19.
Születési hely: Szöul, Dél-Korea
Vércsoport:
O
Magasság:
180 cm 
Súly: 69 kg
Oktatás: Yoojin óvoda, Chungam Elementary School, Gukak National Middle School, National School of Traditional Music, Korea National University of Performing Arts
Testvérek: 
Egy nővér
Nyuszi: Rózsaszín, TatsMato 
Twitter


Himchan kiskora óta a zene rabja. Mindössze 5 éves volt amikor már zongorázott. Ennyi idősen már egy zongora akadémia tagja volt. 

Amint általános iskolás lett a zongorát félrerakta és hegedülni kezdett el tanulni. 6 évig hegedült a barátai hatására.

Amikor a nővére bekerült a középiskolába a szülei őt is oda akarták íratni, de eleinte Himchan nem akart oda menni. Akkor találkozott először a hagyományos ütős hangszerekkel. Ekkor döntötte el, hogy oda szeretne járni. Az ottani oktatás csakis a zeneképzésről szólt. Ott nagyon sokat fejlődött. Nagyon érdekelték a koreai hagyományos hangszerek. Megtanult daegeumon játszani és versenyeket is részt vett vele. A hangszer nagyon sokáig érdekelte, de később ezt is félrerakta.

A következő iskolája ahova beszeretett volna iratkozni még keményebb volt. Sokszor szerette volna feladni, de a szülei mindig mellette álltak és tovább segítették. Ekkor állt át az ütős hangszerekre. Megtanult janggun játszani. Napi 10 órákat gyakorolt csak azért, hogy minden segítséget amit a szüleitől kapott azzal fizesse vissza, hogy jó egyetemre kerül. Ebben a középiskolában 17 ösztöndíjat kapott. Amiért jó tanuló volt soha nem kellett tandíjat fizetnie. A zene mellett egy ideig egy focicsapat tagja volt, ahol nagyon sokat edzett. 

Amikor egyetemre készülődött felkereste egy ügynökség amit visszautasított hivatkozva a zenei tovább tanulására. Nagyon büszke, hogy a sok iskolája közé a Korea National University of Performing Arts-ot is a magáénak tudhatja. Úgy érzi kifizetődött a sok fárasztó munkája. 

2010-ben lett ulzzang a "BESTNINE"-ben az MBLAQ Lee Joonnal, BlockB Jaehyoval, CNBlue Yonghwaval és Jonghyunnal. Ugyan ebben az évben megjelent Jung Seulgi 'Back In Place Again klippjében, valamint több reklámfilmben és hirdetésben szerepelt. 

2011-ben került a TS-hez amikor színészeket kerestek. Akkor nem tudott se énekelni se táncolni. A hangszerek után a táncmozdulatokat nagyon bonyolultnak találta. 30 emberrel versenyzett, mind a B.A.P tagja akart lenni. Yongguk ez idő alatt a legjobb barátja volt, vele minden problémáját megtudta beszélni. Egy televízió showban láthattuk először mint MC ami 'The Show néven ment. Ő is feltűnt a Secret 'Shy Boy és 'Starlight Moonlight című dalában, Song Jieun 'Going Crazy-ben és Bang& Zelo 'Never Give Up-ban.

Ő volt a 2. tag akit bejelentettek B.A.P tagként. Az ő gyakornoki ideje is 1,5 év, de már kiskora óta a zene irányította az életét, így nem véletlen az, hogy ma már teljes jogú B.A.P tag.


Himchan-ról: 

 

-A rajongók a Bunnychan becenevet a fogai miatt adták.
-Közel áll Yonggukhoz.
-Himchan felelős a kuka kiürítéséért.
-Ő a B.A.P anyukája.
-A neve jelentése "teljes erő".
-Tud játszani még ggwaenggari-n és jembe-n, dobon és gitáron,
-A főiskolán kezdte el érdekelni a hiphop. Akkor mutatta neki egy barátja.
-Az óvodában nagyon hiperaktív volt. Állandóan rohangált és állandóan sebes volt.
-Az általánosban bajkeverő volt.
-Ha lenne természetfeletti ereje akkor az időt szeretné manipulálni. akkor több ideje lenne aludni.
-Sokat zsémbeskedik, de gondoskodik a tagokról.
-Nagyon óvatos, hogy mit eszik, mert az általános iskolában megközelítette a 100 kg-ot. Szigorú diétával dobott le akkor 65 kilót.
-A koffein rabja.
-Napi 4 kávét iszik.
-Az ideális típusa kedves és jószívű.
-Úgy véli, hogy az emberi belső fontosabb, mint a külső.
-Tud vezetni.
-Rossz látása van és amikor fáradt a szeme hajlamos a kancsalságra.
-Legszívesebben Zelo lenne, mert aranyos.
-Szerinte Zelo csinos és kiszeretné próbálni milyen a testében.
-Nővére nagyon szereti a B.A.P-t és szerzett neki aláírásokat.
-Kedvenc színe a fekete, arany és piros.
-Kedvenc étele a tészták.
-Az egyik vizsgája során kiestek az ütők a kezéből és azt hitte nem fog átjutni. szerencsére újrapróbálhatta.
-Szereti az olyan nőket akik emlékeztetik az anyukájára.
-Nagyon fontos neki a család.
-Egyszer egy rajongó adott neki egy varázspálcát.
-Hyosung az egyik ideálja.

 -Tiszteli a 4MEN Shin Youngjae-t.
-Nagyon szeret versenyezni.
-Azt mondja, hogy a középiskolába a bejutás felért a B.A.P-be való megpróbáltatásokkal.
-Az iskolájában összesen 17 fiú volt, az osztályában vele együtt még 2.
-Azt mondta, hogy mivel kevés volt a fiú akkoriban sok lányos szokást vettek át.
-Anyukája zseninek tartja.
-Anyukája fodrász.
-Szerinte nagyon jól nézett ki kicsinek.
-Szerette a matekot.
-Mottója: "És ha pihenned kell pihenj! Mindig ez tesz téged a legjobbá!"
-Szereti a japán ételeket.
-Kedvenc száma az 1.
-Imád shoppingolni.
-Nem bírja megtartani a pókerarcot. Szerinte nagyon nehéz.
-Szerinte anyukája nagyon jól főz.
-Nagyon befolyásolja a koreai népzene.

-Amikor eszébe jut egy dallam azt szereti belerakni a saját dalaikba.
-Néha meztelenül alszik.
-Ő a banda mókamestere.
-Youngjae szerint ő a leglustább tag.

-Pozítív személyiségű, békepárti és kedves.
-Szereti az orrát, de az orra és a szája közötti részt utálja.
-Szeretne szerepelni a "We Gor Married"-ben.



 

Daehyun 대현

 

Teljes név: Jung Dae Hyun 정대현
Hanja: 晶大鉉
Becenév:
Busan’s Won Bin 
Pozíció: Vezető/fő énekes
Születési idő:
1993. június 28.
Születési hely:
Gwangju, Dél-Korea
Vércsoport:
A
Magasság:
177 cm
Súly:
63 kg
Oktatás:
Seokwang Elementary School, Sajik Elementary School, Sajik Middle School, Busan Computer and Science High School, Nataraja Academy in Busan
Testvérek: Egy báty
Nyuszi: Fehér, KeKeMato


Daehyun szülei óvodás korában küzdöttek a szegénységgel, de ő még így is vidám kisfiú volt. Állandóan csintalankodott és testét folyton sebek borították. Személyisége miatt mindig is sok barátja volt. 

Általános iskolában tagja volt egy focicsapatnak is. Minden idejét a barátaira fordította, és mivel társaságkedvelő volt ekkor már volt barátnője is. 4. osztályos korában a barátait kicsit hanyagolnia kellett, mert mivel apukája egy boltot üzemeltetett a testvérével besegítettek.

Élete legnehezebb szakaszát oda tenné amikor Busanba költöztek. Köztudott, hogy ott mindenki busani tájszólással beszél. Az osztálya nagyon kinézte azt aki nem így beszél, ezért nagyon félt, hogy nem fog majd beilleszkedni. Egy idő után feloldódott közöttük és nekik is meg tudta mutatni a vidám oldalát. Így szerzett ott is barátokat magának. Már az általános iskolában felfigyeltek a hangjára. 

A középiskolás éveit is a barátaival töltötte, mivel mindannyian ugyan oda jelentkeztek. Ekkor lett megszállottja a karaoke bároknak. Az életében nagyon fontos lett az éneklés. Ahol csak tudott énekelt. A középiskolás korának 3. évében mutálni kezdett. Nagyon nehéz volt hanyagolnia az éneklést, de erről senkinek sem beszélt. Át szeretett volna iratkozni egy művészeti iskolába, de sajnos nem engedhették meg maguknak a tandíjat. Végül átiratkozott egy olyan iskolába ahol foglalkoztak a zenével. Ebben az iskolában már énekelt az ottani időseknek is. 

A tanulás nem úgy jött össze neki, mint ahogy azt szerette volna. A kamaszkorát nehezen élte meg. Állandóan ellenszegült a szüleinek és a tanulást is elhanyagolta a szórakozás végett. Találkozott olyan emberekkel akik ugyan olyan álmokat űztek, mint ő. Velük gyakorolta az éneklést. Csatlakozott egy klubhoz és videókat töltöttek fel az internetre. Nem csak énekelni, de már táncolni is tanult. 

Egy évig gyakorolt már keményen amikor az iskolája tartott egy szólóestét tartott így megmutathatta a szüleinek, hogy mit tud. Elmondása szerint azon az estén anyukájával nem bírták abbahagyni a sírást a meghatottságtól. 

2011-ben hallott arról, hogy Busanban lesz egy TS meghallgatás. Elment rá és visszahívták. Az egyetlen ára az az volt, hogy Szöulba kell mennie. Nem szerette volna elhagyni Busant, de minden vágya ez volt így mégis belement. Amikor megérkezett Szöulba nehézségei támadtak. Nem ismerte ki magát a nagyvárosban. Részt vett az ottani meghallgatáson, majd visszament Busanba. A meghallgatás sikerült neki, így visszament, hogy gyakornok lehessen. Nagyon nehezen vált meg a barátaitól és a szeretteitől. 2011 nyarán már javában gyakornok volt.

Gyakornoksága alatt ő nem került a nyilvánosság elé. Ő volt az utolsó tag aki csatlakozott a B.A.P-hez. 6 hónapig volt gyakornok. Remek hangja miatt ő a banda vezető és egyik fő énekese.


 Daehyun-ról:

 

-Gyakori szokása, hogy megnyalja a száját.
-Szeret filmeket nézni.
-Beszéli a busani tájszólást.
-A TVXQ/DBSK inspirálta.
-Felnéz Shin Youngjae-re a 4MEN-ből.
-Közel áll Yonggukhoz, de még Youngjaehez is mert a gyakornoki napok alatt vele volt a legtöbbet.
-Amikor felvették a TShez a Secrettől autógrammot kért.
-Ha egy másik  tag lehetne akkor Himchan lenne. Szerinte Himchanért oda vannak a nők, jól néz ki és nagyon menő.
-Ő a B.A.P legidősebb fia.
-Szereti a virító színeket.
-Fusztrálva érzi magát ha körbeveszik a rajongók.
-Ő tisztítja a mosdót.
-Mindig optimista.
-Nagyon érdeklődő a rajongók iránt.
-Ő kell fel mindig a leghamarabb ezért ő kelti a tagokat is.
-Gyenge a jobb kezével, ezért bizonyos
feladatokat a balkezével csinál.
-Mindig van nála sál, hogy megóvja a torkát ha kell.
-Szeretne szerepelni egy reklámban ahol pizzát vagy valamilyen italt reklámoznak.
-Ha lehetne természetfeletti ereje akkor a láthatatlanságot választaná, mert akkor megtudná rúgni a tagokat, hogy ébredjenek fel, mert nagyon nehezen kelnek.
-3 takaróval alszik.
-A szüleinek szeretne ajándékba adni egy csodálatos nyaralást.
-Nagyon szereti az R&B-t.
-Mottója: "Ha te leszel, én is leszek."
-Szereti a sajtos sütiket.
-Kedvenc színe a fekete és a fehér.
-Régen sokszor verekedett a bátyával.
-Nagyon népszerű volt a lányok körében az iskolában.
-Néha még most is használja a busani nyelvjárást.
-Egyszer amikor elment az ortopédiára és kérték a nevét csak annyit mondott, hogy: "B.A.P  yes sir!"
-Azt mondta eleinte nehéz volt megszoknia a szöuli beszédmódot.
-Csendes.
-Szereti a hiphop stílust és az utcai divatot.
-Eleinte Jongupot furcsának találta, de nagyon tetszetek neki a táncmozdulatai.
-Szereti használni a 'No comment kifejezést.
-Telt ajka miatt kapta a Busan’s Won Bin becenevet.
-Szereti a lányok édes képeit.
- Shin SaimDang az ideális típusa.
-Szerinte Zelo aranyos és vicces.

-Zelo azt hitte róla, hogy fiatalabb nála.
-Szerinte a duettek szórakoztatóak. Leginkább egy nővel duettezne.
-A kedvenc filme az
'A Moment To Remember.
-Gyakran mondják, hogy a szeme a legaegyosabb része.
-Sokat teázik, hogy vigyázzon a hangjára.
-A barátai nevetnek amikor az emberek Busan's Won Binnek szólítják.
-Szereti az aranyos lányokat.
-Leginkább balkezes, de a jobbkezével dedikál.
-Anyukájával sokkal jobb a viszonya, mint az apukájával.







Youngjae 영재


Teljes név: Yoo Young Jae 유영재
Hanja: 有英載
Becenév: Brain
Pozíció:
Énekes
Születési idő:
1994. január 24.
Születési hely:
Bangbae-dong, Szöul, Dél-Korea
Vércsoport:
AB
Magasság:
178 cm
Súly:
65 kg
Oktatás:
Seshil óvoda, Balgok Elementary School & Middle School, Politic Industry High School, Uijeongbu Technical High School
Testvérek: Egy báty
Nyuszi: Sárga, JoKoMato


Youngjae fiatalabb korában nagyon szűkölködtek. Nem laktak rendes házban. Szinte az apja nélkül nőtt fel, mert az apukája elköltözött, hogy pénzt tudjon keresni. Nem voltak barátai se túl sok játéka. 

Anyukája munkája miatt korán Szöul központjába költöztek. Anyukája sokat dolgozott ezért sokat volt egyedül. A szórakozását az internet kávézók jelentették. Nagyon érdekelték a számítógépek. Profi szinteken akarta űzni. Mivel a szülei nem voltak ellene, ez a középiskola 2. évéig ki is tartott. 

Akkor egy osztálykiránduláson vettek részt, ahol tehetségkutatót tartottak. Megtetszett neki a színpad, a többieknek meg a hangja. Az élete 180°-os fordulatot vett. Elkezdte érdekelni a zene. Zeneakadémiára akart volna járni. Az anyukája ezt már egy kicsit nehezebben fogadta be, de végül beleegyezett, mivel jól teljesített az iskolában.

A szülei nem tudták, így neki kellett finanszírozni az akadémiát. Nagyon sokat foglalkozott a zenével. Nagyon szerette a koreai zenéket, de miután egyre többet kezdett el foglalkozni a zenével megismerte az amerikai popot. Minél többet foglalkozott a műfajjal annál biztosabb lett mit is akar. Énekessé, sőt művésszé válni. 

Elkezdett meghallgatásokra járni és 2008-ban a JYP-hez került. Akkor kezdett el foglalkozni a tánccal is. A táncban és éneklésben a JYP-nek teljesen megfelelt. Belekezdhetett a gyakornokságba. Egy év után valamilyen oknál fogva elhagyta a céget. A JYP csalódott volt, hogy kilépett. De nem az állt a háttérben, hogy feladta volna az álmát. Youngjae testileg és lelkileg elfáradt. Úgy érezte ki kell lépnie, mert pihenésre van szüksége. 

Idővel megismerkedett egy emberrel aki a TS-nél dolgozott. Elment egy meghallgatásra és ott is megfelelt. Anyukája eleinte ellenezte, hogy oda menjen, de amikor látta, hogy hova fog kerülni a fia beleegyezett. 

Amikor Yongguk már javában dolgozott azt Youngjae is látta. Nagyon szeretett volna vele egy csapatba kerülni, ezért keményen gyakorolt. 

2011-ben ő is szerepelt a Secret 'Starlight Moonlight klippjében, majd Bang&Zelo 'Never Give Up klippjében is.

Összesen 4 évig volt gyakornok. Őt, mint B.A.P tagot január 18-án mutatták meg a közönségnek egy képen keresztül. Ő a B.A.P másik fő énekese.


Youngjae-ról:

 

-Imádja a húst.
-Tiszteli Musiq Soulchild-t.
-Az ideális lány számára az aki nagyon szereti őt.
-Kedvenc filme a 'Marathon kid.
-Egyik hobbija a zenehallgatás.
-Nagy rajongója Jay Parknak.
-Van egy kis pocakja.(^^)
-Ha egy másik tag lehetne akkor Zelo lenne, mert Zelo a legfiatalabb, nagyon tehetséges és mindenki szereti.
-Azt mondja ő a B.A.P anyukája.
-Ő a csapat esze.
-Nem szeretné ha a barátnője sokat mutató ruhákat venne fel.
-Daehyunnal nagyon szorosan kötődnek egymáshoz a gyakornoki napok miatt.
-Kicsit félénk.
-Szerinte Himchan nem mindig fogja fel pontosan a dolgokat.
-Ő szervez meg mindent a bandában
-Szereti az elektromos tárgyakat.
-A 'Ta-Dahban kapta a Brain becenevet okosságai miatt.
-A zöld tea a kedvenc jégkrém íze.
-Kiskorában profi számítógép játékos akart lenni.
-Neki kellett volna a B.A.P-ben magas hangokat énekelnie amit nem szeretett. Nagyon sokáig gyötörte magát emiatt, de amikor Daehyun csatlakozott a bandához ez a teher leesett a válláról.
-Ha lehetne természetfeletti ereje akkor azt választaná, hogy megszerezhessen könnyen mindent. Megszeretné magának szerezni a legjobb hangot.
-Hajnlamos túlreagálni a dolgokat.
-Ha tetszik neki valami, azt egyből elmondja a tagoknak.
-A JYP-ben a BTOB-os SungJaevel volt együtt gyakornok.
-JYP-s videó ITT.
-A JJProject JB-je jó barátja.
-Mottója: "A kezdet a csata fele."
-Szereti az R&B-t és a neo soult.
-Kedvenc színe az égszínkék.
-Kedvenc száma a 10.
-Imád aludni.
-Szeret olyan helyekre járni ahol sok az elektromos kütyü.
-Szeret tisztelettudó lenni.
-Tanulja a japán nyelvet.
-Szereti a One Peacet.
-Szerinte nehéz volt megközelíteni Yonggukot.
-Rágja a körmét.
-Nagy felelőség érzete van.
-Nagyon  tudatosan él.




Jongup 종업

 

Teljes név: Moon Jong Up 문종업
Hanja: 文鐘業
Becenév: Dance Shindong, Cheetos
Pozíció:
Fő táncos, énekes
Születési idő:
1995. február 6.
Születési hely: Siheung, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Vércsoport:
B
Magasság:
176 cm
Súly:
66 kg
Oktatás:
Sunae Elementary School, Sunae Middle School, Hanlim Arts High School  
Testvérek: 2 báty
Nyuszi: Zöld, DaDaMato


Jongup óvodás korában eleven kisfiú volt. Elmondása szerint addig jött ki jól a társaival, amíg meg nem fogták a játékait. Ezek után mindig verekedett.

 Makacs volt, nem akarta elkezdeni az általános iskolát. Az első évében ezért nem is voltak barátai, csendben maradt, mert nem ismert senkit. A második évében viszont sok barátot talált és velük játszott. Nagyon sok harcos játékokat találtak ki. Eleinte a sok játék miatt elhanyagolta a tanulást, de mivel a baráti körében voltak jó tanulók is ezért ő is az szeretett volna lenni. Ez sikerült is neki. A közvetlen személyisége miatt az általános iskolában népszerű volt és nagyon sok barátra talált. 

Középiskolában a barátai elkezdtek tánc edzésre járni. Eleinte nem állt be közéjük, végül annyit kísérte már őket edzésre, hogy ő is kipróbálta. Annyira megtetszett neki, hogy a középiskola első évének végén már bboy táncversenyekre és iskolai fellépésekre is járt. Egyre komolyabb versenyeken indult el.

Felfigyeltek a tehetségére, így a TS elhívta egy meghallgatásra. Mivel a meghallgatáson rögtönzött azt hitte, hogy nem fog sikerülni neki.  De szerencsére még az nap felajánlották neki, hogy gyakornok lehet.

A gyakornoki napjai alatt többször is azt hitte el fogják bocsájtani. Ilyenkor nagyon rosszul érezte magát. Megismerkedett Yonggukkal, aki a legnagyobb támaszt jelentette a számára. Segített neki,  vigyázott rá és megbízhatott benne. Akkor még Youngjaevel jártak egy iskolába, így vele is nagyon jóban volt. Sokszor félt a megpróbáltatásoktól, de tudta, hogy meg tudta csinálni. A táncolás nagyon könnyen ment neki, de az énekléshez már több idő kellett. A nehézségek ellenére képes volt a debütálásra.

2011-ben ő is szerepelt a Secret  'Shy Boy és  'Starlight Moonlight klippjében, valamint Bang & Zelo  Never Give Up számában is, mint DJ. 

Az ő gyakornoki ideje is 1,5 év és őt is csak január 18-án mutatták meg. A tökéletes tánctudása miatt a csapat fő táncosa lett, valamint még rappel és énekel is.



Jongup-ról:



-Nagyon csendes és félénk.
-A legnagyobb példaképe Chris Brown. A gyakornoki idején is ő segítette, hogy jobbá váljon.
-Nincsen ideális típusa, csak legyen idősebb nála a lány.
-"A jövőbeli lány örüljön nekem amint meglát és legyen jó a hangulat, ha együtt vagyunk. Az ideálok csak eszmék"
-Be With You a kedvenc filme.
-ha egy másik tag lehetne Zelot választaná, mert Zelo a legmagasabb és kipróbálná milyen a levegő olyan magasan.
-Egy fellépés során egyszer leesett a cipője a lábáról.
-Találkozni szeretne Jay Parkkal.
-Zelohoz érzi magát a legközelebbnek.
-A becenevét a rajongóitól kapta.
-Többször is volt már háttértáncos ismert bandáknak.
-Izmai a táncolásból származnak.
-A bicepszeit Cheetosnak becézgeti. Így lett neki is ez a beceneve.
-Attól függetlenül, hogy szégyellős tudja, hogy hogyan beszélje meg a problémáit.
-Ha lehetne természetfeletti ereje akkor teleportálni szeretne, mert akkor gyorsan eljuthatna különböző helyekre így többet tudna aludni.
-A tagok azt mondják, hogy nem lehet kihozni a sodrából. Mindig nyugodt.
-Az első szerelme Kim Taehee volt.
-Szereti a nyakláncokat és a cipőket.
-Szeret mangát olvasni.
-Szereti a videójátékokat, a kedvence a World Warcraft.
- Úgy gondolja , hogy az idő mindent megold.
-Alvás közben csikorgatja a fogait.
-Daehyun szerint az ágya nagyon rendetlen.
-A legrosszabb emléke az volt amikor 2 évesen elvesztették Amerikában.
-Az angol neve "Peter".
-Szerinte a freestyle táncnak van a legnagyobb varázsa.
-Mivel nem szokott dühös lenni sokszor mondják neki, hogy "Angyal".
- Tud hullahopp karikázni.
-Második legidősebb fia a B.A.P családban.
-A HipHop és az R&B áll hozzá a legközelebb.
-Mottója: "Mindig csináld azt amit szeretsz és csináld azt amit akarsz. Próbáld a legjobbat kihozni magadból, hogy boldog legyél."
-Szereti a nyers húst.
-Ő mosogat.
-Kedvenc színe a fekete és a zöld.
-Kedvenc száma az 1.
-Kedvenc időtöltése a zenehallgatás.
-A testvéreivel nagyon jóban vannak.
-Középiskolás kora első félévében szövésre járt a barátaival.
-A táncversenyeken sokáig csak 2. tudott lenni.
-Amikor először látta Yonggukot azt hitte ő lesz a hiphop tanára.
-Gyakornokságának első időszakában sokat volt egyedül.
-Amikor általános iskolás volt szülei éttermet vezettek, így sok finomságot vitt a barátainak amitől népszerű lett.
-Tud énekelni miközben hátraszaltózik.
-Pufók volt kiskorában.
-Amikor Youngjaevel együtt jártak iskolába mindig a buszozás közben aludtak.
-Nagyon szerény és ártatlan személyisége van, de amikor a mókás oldalát mutatja az emberek azt nagyon vonzónak találják.
-Ha tehetné, nőne még egy 10 cm-t.
-Kedvenc filme a Step Up.
-Imád boxerben lenni az otthonukban.
-Szereti Lee Hi-t.






Zelo 젤로


Teljes név: Choi Jun Hong 최준홍
Hanja: 崔俊洪
Becenév: Genius, Zelbaby, Pocket Boy
Pozíció:
Maknae, rapper, táncos
Születési idő:
1996. október 15.
Születési hely: Jeonranam, Mokpo, Dél-Korea
Vércsoport:
A
Magasság:
184 cm
Súly:
63 kg
Oktatás:
  Mokpo Yehyang Elementary School, Sungnae Middle School & Seoul Performing Arts High School
Testvérek: Egy báty
Nyuszi: Kék, ToToMato


Zelo kiskorában nagy bajkeverő volt. Akaratos volt és mindig tudta, hogyan érje el azt amit szeretne. Sokat harcolt a szüleivel amiért sokszor került bajba. 

Az általános iskolában a legnagyobb álma az volt, hogy futball játékos legyen. Ezért mindent meg is tett. Csatlakozott az ifjúsági csapathoz, és minden nap gyakorolt. Ennek az álmának a szülei vetettek véget. Zelo ezek miatt elkezdett lázadni. 

Elkezdett zenét hallgatni és az idolok koreográfiáját tanulgatta titokban. Az élete egyik legnehezebb szakasza az az volt, amikor a bátya külföldre utazott tanulni. Mivel félénk volt és a bátya volt a legjobb barátja, sokáig nem is tudta hogyan barátkozzon. 

Még csak 5. osztályba járt, de az idolok hatására már oda figyelt az öltözködésére és a haját is befestette elől kékre. Először sokat bántották emiatt. Megismerkedett azzal az akadémiával ahova a BigBang SeungRi-ja is járt. Minden álma az volt, hogy bekerülhessen. Akkoriban megszállottja volt a háromnegyedes nadrágoknak, de amikor emiatt kérdéses volt az, hogy bekerül-e az akadémiára vagy sem rögtön változtatott és szűk farmerben kezdett el járni. Végül azok ellenére, hogy sokan kételkedtek benne, elkezdhetett az akadémiára járni. 

Minnél nagyobb lett annál merészebb lett az öltözködés terén. Ez még nagyobb nemtetszést váltott ki a szüleiből. Sokat harcolt emiatt velük. Ennek ellenére tisztelte a szülei kemény munkáját, ezért ő is beleszállt a megspórolt pénzével a tanítatásába.

Az akadadémia Gwangjuban volt ő pedig Mokpoban élt. Az utazásokat busszal oldotta meg, ami napi 2 óráját vette el az oda-vissza úttal. A Dynamic Duo egyik karácsonyi fellépésén már szólót énekelhetett, mert ő volt a vendég fellépő. Az akadémia mellett keményen tanult is. 

Sok lemezkiadót keresett fel ahonnan folyamatosan elutasították fiatal kora miatt. Majd felvételizett a TS-hez ahová könnyen fel is vették. Amikor megkezdhette a gyakornokságát Szöulba költözött. A tanulást az edzéseivel nehezen hozta össze, de megoldotta így jól teltek a napjai.

Mivel csak a debütálásra tudott gondolni nagyon sokat gyakorolt. A csapatból Yonggukot ismerte meg először. Yongguk képességei invitálták arra Zelot, hogy nem maradhat el tőle. Végig Yongguk adta neki a legnagyobb erőt.

2011-ben debütált először a Bang&Zelo néven futó párosban a 'Never Give Up számmal.

A gyakornoksága körülbelül 1 év volt, de a táncakadémiával együtt már 6 éve űzte az álmát. A fiatalkora ellenére nagyon tehetséges, amit mindenki elismer. Híres a gyorssebességű rappszövegeiról és tánctudásáról. Ő is ír rappszövegeket a B.A.P számaihoz. Rapptudásával fontos szerepet tölt be a csoportban.



Zelo-ról:


-A Zelo egy görög Isten 'Zelos nevéből jött. 'Zelos a rivalizálás istene. Ezért nevezték el így mert néha a hyungjait is megszégyenítően dolgozott.
-Szeret gördeszkázni.
-Tiszteli Kanye Westet és Will.I.Am-et.
-Az ideális lány számára az akinek szép a mosolya és jól tud angolul.
-Ő a legmagasabb és a legfiatalabb B.A.P tag.
-Szereti hogyha a rajongói "Oppa"nak szólítják, bár a legtöbb rajongója idősebb nála.
-Ha a bandából egy másik tag lehetne akkor Yonggukot választaná, mert nem csak dalszövegeket tud írni, de komponálni is tud.
-Ő a csapat aranyos maknaeja, aki sok szeretetet kap a hyungjaitól.
-TVXQ/DBSK és a Super Junior ösztönözte arra, hogy idol legyen.
-A legközelebb Jonguphoz áll mert ők a legfiatalabbak a bandában.
-Szereti a Dynamic Duot.
-Egyszer megkérte a Dynamic Duot, hogy tegyék őt híressé, de azt mondták neki, hogy mivel nem sokára a hadseregbe mennek nem tudnak neki segíteni. Ez a mai napig megmaradt a fejében.
-Debütálás előtt 'Pocket Boy volt a beceneve.
-Debütáláskor a BABYk a Zelbaby becenevet adták neki.
-Neki kell mosnia.
-
Szereti 50 centet, P.Diddyt és Pharrellt.
-Élvezi, hogy ő a maknae, mert vigyáznak rá a hyungjai, még akkor is ha sokat kötekednek vele.
-Szokott beszélni álmában és a tagok néha válaszolnak is neki.
-Mivel nagyon korán került bele a gyakornoki életbe nincsenek régebbről megmaradt barátai.
-Szereti az okos lányokat. Főleg olyanban legyen a lány okos amiben ő gyenge.
-Ha lehetne természettfeletti ereje akkor egy napot 48 órássá tenne.
-Tud beatboxolni.
-Kedvenc étele a kimchi.
-Kedvenc száma Kanye West: Good Morning.
-Kedvenc műfajai az Electronikus zene, a Hiphop és az R&B.
-Kedvenc színei a szürke, piros, fehér, zöld.
-Kedvenc filme a 2012 Világvége.
-Kedvenc száma a 7.
-Szeret dalokat írni.
-A SES Yoojinja az ideális típusa.
-Szeret dalokat írni és zenét hallgatni.
-Gyakornoksági ideje alatt eleinte sokat kötöttek belé a magassága miatt.
-Szerepelt már egy musicalban is.
-A mai napig Yongguk ösztönzi.
-szereti a koktélparadicsomot.
-Felnőttekhez hasonlóan szeretne viselkedni.
-Nem szeretne beképzeltté válni.
-A 'Warriorban 1 mp alatt 16 szótagot mond el a rappje alatt.
-Mottója: "Élünk és meghalunk"
-Beszél angolul.
-Szeret maszkokat hordani.
-A fellépéseken a 'Warrior "Get Down" részében mindig izgul a gyors rapprésze előtt.
-A gyakornoki koreográfusa nagyon sokat segített neki, hogy átvészelje a megpróbáltatásokat.
-Amikor kicsi volt és nem kapta meg azt amit szeretett volna, sokszor feküdt a zebra közepére hisztizni.
-5 évesen kezdte a gördeszkázást.(Zelo gördeszkázik)
-Gyorsan szeretne felnőtté válni.
-A színpadon kívűl nagyon visszafogott.
-Sokat hunyorog.
-Szereti a steaket.
-Szívesen találkozna Nicki Minajzsal.

 

Filmográfia

Reality showk

2012: SBS MTV - Ta-dah! It's B.A.P
2012:
SBS MTV - B.A.P Diary
2012:
Mnet - B.A.P’s Killing Camp

Vendégek voltak

2012: Beatles Code Season 2
2012:
GuruPop Show BAP
2012:
Weekly Idol
2012:
Quiz To Change The World
2013:
Quiz To Change The World
2013:
Weekly Idol 

Filmek

2011: Mr.Idol (Himchan&Yongguk)


Discográfia

1. Single Album (Debüt Album) - WARRIOR

 























Megjelenés: 2012.01.26

Tracklist:
01. Burn It Up
02. Warrior
03. Unbreakable
04. 비밀연애 (Secret Love) (feat. Song Jieun of Secret)

 

2. Single Album - POWER 

 























Megjelenés:  2012.04.27

Track List:
01. FIGHT FOR FREEDOM
02. POWER
03. WHAT THE HELL
04. 전부 거짓말 


Single - GOODBYE
























Megjelenés: 2012.07.10

Track List:
01. Goodbye (With Matoki)


1. Mini Album - NO MERCY
























Megjelenés: 2012.07.19

Track List:
01. GOODBYE
02. NO MERCY
03. 음성메시지
04. DANCING IN THE RAIN
05. 마음이 시키는 일


The First Mini-Album Repackage - CRASH

 



Megjelenés: 2012.08.30
Track List:
01. 대박사건 (CRASH)
02. I REMEMBER (Solo by Bang Yongguk featuring Jung Daehyun.)
03. GOODBYE
04. NO MERCY
05. 음성메시지 (Voice Message) 
06. DANCING IN THE RAIN
07. 마음이 시키는 일 (What My Heart Tells Me To Do) 


The Third Single - STOP IT




Megjelenés: 2012.10.30

Track List:
01. YESSIR (Intro) 
02. 하지마 (STOP IT)
03. Happy Birthday

The Second Mini-Album - ONE SHOT




Megjelenés: 2013.02.12

Track List:
01. PUNCH
02. ONE SHOT
03. 빗소리 (RAIN SOUND) 
04. COMA
05. 0 (ZERO)


Összes eddig megjelent MV:

Going Crazy - Song Ji Eun ft. Bang Yong Guk 

BANG YONG GUK - I Remember ( YANG YO SEOB) 

Bang Yong Guk & ZELO Never Give Up

B.A.P - Warrior

B.A.P - Power

B.A.P - Goodbye (cartoon)

B.A.P - No Mercy

B.A.P - Stop It

B.A.P - Rain Sound

B.A.P - One Shot

B.A.P - Hurricane 

A Pink & B.A.P: Mini Skoolooks 

B.A.P - Coffee Shop 

B.A.P - One Shot Japanese ver. 

B.A.P - Warrior Japanese ver. 


Források:
Munkásság: Wikipedia
Fiúkról:  asianfanfics @
baby_exotic


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése